onsdag 31. desember 2008

Happy New Year!!

Wow. What a day.

Dagen startet med at vi dro til Bondi. Sykt og plutselig vaere der! Latterlig fint vaere, masse folk og herlig vann med masse bolger. Turte ikke ligge saa lenge fordi vi solen er saa sterk her. Faar ikke tak i solkrem med lavere faktor enn 30 - hull i ozonlaget vetttuu. Men i morgen kjorer vi paa med noen timer til, saann saa vi kjenner det.


Til kvelds laget vi taco en hel gjeng her hvor vi bor. Skikkelig koselig - men mange har jetlag, saa ble ikke den ville festen. Tok noen ol og saa paa "barnefyrverkeriet" klokken 21 (som var bedre enn noe av det jeg har sett i Norge); Saa begynte vi aa tusle mot brua, der hvor alt skjer. Ikke lett aa faa en plass, siden vi ikke rakk aa kjoepe noen billetter. Men fant et bra sted og saa ganske bra!


Gatene var stappa, ca 2 mill i omraader der vi var, og fyrverkeriet holdt paa i 15 min ell noe. Tok helt av naar the big final kom: alle gatelysene ble slokka og det var bare helt sinnsykt flott aa se. Da trokka de paa med alt de hadde av krutt fra alle vinkler paa brua! Fikk frysninger all over the place, all the time.


Men da onsker jeg bare dere alle nydelig skapninger god nytt aar - tenker paa dere :)


peace out

Ingen kommentarer: