onsdag 28. januar 2009

Australia Day, and the day after

Australia day ja! Detta ble en rar dag. Ting gikk som det skulle, men ble ikke slik bra den skulle. The biggest problem var at sola glimret med sitt fravaer. Vi var kjempe happy med aa faa tak i billetter til fest, og vi fant pol. Vi dro hjem til Bondi Beach house, og satte i gang fest. Brukte laang tid paa aa rette haaret og alt mulig. Humoeret steg gradivis, som flaska ble tommere... And then the rain came. Og det slutta itte. Vi gikk ned til festen, det var jo folk der, men dette var en ute fest - saa det var helt klart en ulempe at det regna. Det var ikke noe goey. Vi kjopte mat pa Mc.Donalds og vendte nesen hjemover. Vi var meget fornoyd med nye tattoo's for anledningen. Alle hadde slik.



Vaate, og ikke minst sexy paa vei hjem. (klokken var ca 22.00)


Flere timer med ordning av haar og sminke - kan vi vel ikke si at ga noe saerlig utslag.. (Legg merke til at Ida likner litt paa Britney Spears)






Dagen etter dro vi til Curl Curl, hvor Ida bor hos kusina si .. i et ja, hva skal jeg si? Droemmehjem kaller jeg det. Syykt hus, med evig nydelig utsikt, basseng og alt man kan tenke seg. Vi mekka taco til middag og saa High School Musical 3.
:) :) :)
Naa er det kun faa timer til Tessa kommer. Jeg skal legge meg nuh, lese bok og hore paa iPod, og plutselig er det morgen. TESSA TIME. 24/7madness.





Ingen kommentarer: