fredag 9. januar 2009

Surfcamp

HEY!
Da har jeg vaert paa surfcamp i 4 dager. Maatte ta en busstur paa ca 2 timer til et bittebitelite sted som heter Gerroa soer for Sydney. 7 mile beach var stranda.

Ca 50 deltaker bodde i smaa hytter paa en campingplass. Her var det saan oppholdsted i midten av alle hyttene. Der spiste vi, saa paa surfe dvder og hoerte paa musikk. Dagene besto av 2 oekter * 2 timer hver. Helt sykt slitsomt, saa det ble rolige kvelder. Ene dagen var vi oppe klokka 6 for aa faa bra boelger.
Alle ble delt inn i grupper paa ca 6, og jeg kom paa gruppe med bl.a to danske jenter og ei amerikansk :) Intruktoeren vaar her Shane og er den kuleste ever. 18 aar gammel, surfet i 9 aar og bare helt crazy! Energi til tusner! Love it! Ogsaa var han en god laerer. Fikk til en del - er nok en fordel at jeg har kjoert snowboard.

Naa har vi tatt den laaaaange bussturen opp til Byron Bay hvor vi skal proeve aa surfe paa egen haand. Det ble plutselig mye vanskligere siden vi ikke har softboards i en viss str. og ikke minst Shane til aa dytte oss, fortelle oss hvor vi skal surfe og naar vi skal push-up, backfoot, frontfoot! :P Men ja. Er da her naa, i en skikkkelig hippie by - tror vi kan kose oss her :) deilig vaer og flotte strender!!

Im froffin' cause the waves are pumpin' it and I'm rip'n.

Ingen kommentarer: