fredag 27. februar 2009

Dag 1 Perth to Kalbarri

Vi sto opp klokken 06.00 og tusla bortover til bussen. Vi var ivrig til tross for klokkeslettet, men ble fort bittelitt skuffet. Det ble ikke den partybussen vi hadde haapet paa. Det var 5 kinesere, et gammelt ektepar fra holland, noen hvite engelskmenn og noen tyskerjenter. Vi ble fort banden som satt bakerst i bussen. For all del, koselige folk - men de var ikke keene paa a ha noen partybuss!

Foerste stopp for oss var Nambug National Park, 250 km nord for Perth. Her staar de kjente Pinnacles. Dette er nedbrutte kalksteinformasjoner spm ser ut som klippesoyler. Det finnes flere steder altsaa, men grunnen til at det er saa stas paa dette omraadet er at det er saa fryktlig mange. Du kan dra andre steder og se det samme, men da ofte ca et dusin av dem.

Pinnacles var dagens hovedattraksjon - resten gikk stort sett med til busskjoering. Vi kjoerte forbi den siste "stoerste" byen vi ville se paa en uke. Havnebyen Geraldton som ligger ca 450 km fra Perth er den stoerste byen mellom Perth og Darwin - og det er laaaaaangt! Bor ca 30 000 der.Maalet for kvelden var Kalbarri, 600 km fra Perth.

Ingen kommentarer: