fredag 27. februar 2009

Dag 2 Kalbarri to Shark Bay

Dette ble kanskje den vaerste dagen for oss fisefine. Men jeg legger ikke ut bildene hvor vi svetter og er ser pottesure ut.

Foerst og fremst sto vi opp alt for tidlig etter aa ha delt rom med 10 stk uten aircon. Dagens foerste stopp var Kalbarri National Park. Vet ikke hva jeg skal si, men dette er jo veldig australsk landskap. Og vi trivdes ikke saa godt. Sykt varmt og evige mye fluer. Helt latterlig mye fluer. Det var disse som oedla dagen, uten tvil. Var jo flott det vi saa, men fluene oedla gleden lissom. Tessa var pottesur fordi hun trodde hun hadde mistet kamera og lommebok. (Noe vi fant igjen paa bussen naar vi kom tilbake)
Neste stopp var Natures Window. Flott detta, bortsett fra at vi faktisk ikke gikk dit. Trodde vi hadde sett det vi, men om vi hadde gaatt rundt en kant saa hadde det faktisk vaert et slags vindu der/ haha. fin utsikt uansett da :)

Dagens hoeydepunkt var den Shell Beach. Dette er en strand som er av bittesmaa skjell. Ganske saa fantastisk! Den er 60 km lang og det er ca et 10 meters lag med skjell.

Ingen kommentarer: