lørdag 14. februar 2009

hallo

Sola har naa glimret med sitt fravaer i noen dager. Kjett ass! Dagen blir lissom ikke det samme uten.

Maa bare fortelle kjapt om vaar flaks paa fredag den 13. Jeg og Ida var stoor fornoyd fordi vi hadde booket et hostel til over helgen...... Da vi kommer og skal sjekke inn saae, heheh, hadde vi booket for uken etter! Altsaa blinksa bittelitt paa dato :p Og det var fult. Vi fikk litt hetta og tenkte at fy flate, vi orker ikke dette maset med hostel igjen. Men sae, kom han lille soete managern paa hostellet. "Give them 206" Og vips, saa fikk vi rom for hele helgen frem til onsdag. Selv om hostellet egentlig var stappfult! Aner ikke hvorfor det rommet var tomt, men perfekt for oss var det. 3 senger air condition. perfekt. haha. Vi fikk streeng beskjed om at detta maatte vi ikke gjoere en gang til. Gjett om vi skal kjope blomst til dem!

I dag er det loerdag. Var ute aa danset sikkert i 4 timer i gaar - ja, vi sto og danset hele kvelden. Kjempe goey! haha. Tror gutta synes vi er litt morsomme siden vi drar ganske fete mooves, saann som glasskula, motorsaga, fiskestanga, flyet osv. Glasskula er best. Skal proeve aa faa lagt ut film av den!

Akkurat naa er a Ida paa date med den fiiineste gutten! Han skulle vise hu Perth :) Jaggu er det urettferdig, for han var slik australsk droem da vettu. Hu er forelsket allerede! Jeg og Tessa feirer Valentines. :P Taco staar paa menyen i dag og saa ut paa by'n og danse mer! Ida skal ikke vaere paa date i hele kveld altsaa. Jeg saa at klokka 6 var det middag saa da maatte hu pent komma hemmat.
Her er jeg og Tessa i parken. Vi er ikke paa date.

Ingen kommentarer: